VALCUS | management consultants & ontwerpers voor business en informatievoorziening op internet & mobiel

Referenties

ABN AMRO Hypotheken Groep

Voor ABN AMRO Hypotheken Groep (AAHG) levert Valcus de tijdelijke webcoördinator bij de business unit e-Channels. E-Channels is verantwoordelijk voor de verkoop en advies van hypotheken in het internetkanaal en voor de digitalisering van de hypotheekketen binnen AAHG. Zij doen dit voor de labels ABN AMRO, Florius en MoneYou.

De webcoördinator is betrokken van idee tot realisatie van nieuwe functionaliteiten op websites en extranetten. Daarbij is de webcoördinator verantwoordelijk voor

  • het verzamelen van de requirements,
  • het opstellen van de specificaties,
  • het afstemmen van de nieuwe functionaliteiten met belanghebbenden binnen en buiten de organisatie,
  • en het begeleiden van de realisatie en de uitrol.

Hierbij is de webcoördinator actief voor verschillende labels (ABN AMRO, Florius, MoneYou) voor zowel consumenten als intermediair. In de periode waarin de webcoördinator is ingezet zijn er onder andere functionaliteiten opgeleverd voor Florius (online schademelding verzekeringen en online tonen van bouwdepotgegevens) en ABN AMRO (diverse functionaliteiten voor een intermediaire portal).

Daarnaast zijn er optimalisaties opgeleverd voor ABN AMRO, Florius en MoneYou. Deze hebben betrekking op het verbeteren van de user experience, aanpassingen vanwege wet- en regelgeving of ten behoeve van het verbeteren van de efficiency in de verwerking van hypotheekoffertes.
 

Geïnteresseerd? Neem contact op