VALCUS | management consultants & ontwerpers voor business en informatievoorziening op internet & mobiel

Diensten

Projectmanagement

Doorgetrokken verantwoordelijkheid: wat wij bedenken en adviseren, durven we ook te realiseren!

Resultaatgericht en effectief

Valcus levert projectleiders, programma managers of coaches die u helpen om een online business concept daadwerkelijk te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

  1. de realisatie van een portaal voor elektronische dienstverlening aan een nieuwe klantgroep, of
  2. het implementeren van een intranet in uw organisatie.

 

Wie gingen u voor? Bekijk onze referenties
 

Ons aanbod

Natuurlijk zijn onze projectleiders resultaatgericht en effectief. Bijzonder is onze medewerkers een sterke inhoudelijk expertise op klantgerichte processen, digitale dienstverlening en ICT meenemen die uw project een grotere succeskans geeft.
 
Projectmanagement
Wij begeleiden graag de realisatie van uw website of online toepassing door interne en/of externe leverancier(s). Wij sturen, indien gewenst, als gedelegeerd opdrachtgever uw leveranciers aan. Onze projectmanagers zijn minimaal Prince2 gecertificeerd.
 
Programmamanagement
Multi-project of strategische programma-omgevingen zijn complex. In samenwerking met onze partner Multimedia Skills helpen wij om complexiteit te reduceren en resultaat te halen.
 
Acceptatiemanagement
Acceptatie door gebruikers is de succesfactor van uw project. Acceptatie draait niet om het voldoen van een oplossing aan de specificaties. Specificaties zijn simpel te testen en te sturen. Het gaat er juist om dat gebruikers en klanten met tevredenheid uw toepassing gebruiken. Valcus valideert projecresultaten tegen doelstellingen, strategie en verwachtingen van bezoekers, niet alleen op basis van functioneel ontwerp. Onze partner Qwince levert methoden en acceptatiemanagers om dit proces te begeleiden.
 

Geïnteresseerd? Neem contact op