VALCUS | management consultants & ontwerpers voor business en informatievoorziening op internet & mobiel

Diensten

Onderzoek

Professionele ondersteuning in de selectie of aanbesteding van uw internetoplossing.

Kies de oplossing die het best bij uw doelstellingen past

Na het vaststellen van uw online strategie en ontwerpen van de informatiearchitectuur en organisatie achter de site is het tijd voor realisatie: er moet een oplossing en leverancier worden geselecteerd die in beschikbare tijd tegen beschikbaar budget zorgt voor een werkende oplossing.

Valcus ondersteunt u met kennis en procesbegeleiding in dit traject voor selectie (of aanbesteding) van een online oplossing. U kunt denken aan de selectie van een contentmanagementsysteem, zoekmachinesoftware, klantinteractie-oplossingen, contactcentersoftware of een maatwerkontwikkeling van een site door een internet full-servicebureau. Wij helpen u de passende leverancier voor de realisatie te vinden.
 

Wie gingen u voor? Bekijk onze referenties
 

Producten

Een onderzoek naar de beste oplossing voor uw internetstrategie levert in de regel de volgende producten op:

  1. een shortlist van oplossingen en leveranciers
  2. advies voor besluitvorming over inkoop/ontwikkeling van oplossing door een leverancier

Werkwijze

Samen met een selectie van uw medewerkers stellen we requirements op en bepalen de belangrijkste variabelen die de “score” van een oplossing en leverancier bepalen voor uw organisatie.

Vervolg

Zodra uit het business modelling een rendabele innovatie naar voren komt, werken we deze uit in een ontwerp (blauwdruk). Dit ontwerp kan met medewerkers en klanten nader worden getest, voordat u tot verdere investering overgaat.
 

Geïnteresseerd? Neem contact op